GOED ETEN DOE JE SAMEN

Spaar nu voor tijdloos bestek

Met het tijdloze bestek van Couvert Royale dek je iedere dag in een handomdraai netjes de tafel. Het bestek heeft een mooi design en ligt goed in de hand. Ideaal voor dagelijks gebruik maar ook voor bijzondere gelegen- heden. Uw klanten sparen gedurende 8 tot 10 weken voor een tijdloos bestek van edelstaal met een blijvende zilverwitte glans.
BEKIJK DE FOLDER

KOKEN BEGINT MET DE JUISTE VOORBEREIDING

Spaar nu voor RVS-koksmessen
De roestvrijstalen koksmessen van Couvert Royale liggen goed in de hand en maken het snijden van verse ingrediënten licht en gemakkelijk. Van ontbijt, lunch tot avondeten. De vlijmscherpe messen zijn geschikt voor het dagelijks snijden van brood, groenten, vlees en vis.
BEKIJK DE FOLDER

KOKEN ALS EEN 'ECHTE CHEF'

Spaar nu voor professionele keramische pannen
Waan je een echte chef en ga voor de ultieme kookbeleving met de keramische pannen van Olivier Russo. Ook als je geen hobbykok bent zijn de pannen in alle uitvoeringen een lust voor het oog. Uw klanten sparen gedurende 8 tot 10 weken voor keramische pannen van Olivier Russo.
BEKIJK DE FOLDER

LEKKER SAMEN KOKKERELLEN!

Spaar nu voor topkwaliteit keramische pannen
Inkopen, ingrediënten klaarleggen, oven voor- verwarmen, snijplank op het aanrecht, koks- messen geslepen, olie in de pan…kokkerellen maar! Samen koken met je zoon of dochter is het leukste wat er is. Of je nu oma’s recept of een seizoensgerecht uit een kookboek maakt.
BEKIJK DE FOLDER

AFDROGEN WORDT KINDERSPEL

Spaar nu voor superabsorberende keukendoeken
Afdrogen wordt een fluitje van een cent met de theedoeken en keukenhanddoeken van Victoria. De thee- en keukenhanddoeken zijn van 100% katoen en zijn superabsorberend. Zo wordt afdrogen kinderspel en is uw aanrecht in no time opgeruimd.

BEKIJK DE FOLDER

PUUR BADKAMERPLEZIER

Spaar nu voor stijlvol badlinnen

Het stijlvolle badlinnen van Victoria is lekker zacht en superabsorberend. Zacht voor jong en oud, na een warme douche of een heerlijk schuimbad. Het assortiment badlinnen bestaat uit handdoeken, washandjes, gastendoekjes en een badmat voor het hele gezin. Uw klanten sparen voor stijlvol badlinnen van 100% katoen.
BEKIJK DE FOLDER

SLAAP(T) LEKKER

Spaar nu voor heerlijk zachte dekbedovertrekken

Heerlijk slapen met een zacht fris knisperend dekbedovertrek met een subtiele ‘satijn’ streep. En met de ruime instopstrook blijven je voeten de hele nacht door lekker warm. Word je al slaperig? Kruip maar rustig onder de wol met dit dekbedovertrek.
BEKIJK DE FOLDER

LEKKER BLIJVEN LIGGEN

Spaar nu voor superzachte jersey hoeslakens

De hoeslakens van Victoria zijn gemaakt van zacht jersey om heerlijk op in slaap te vallen. En bij het ontwaken draai je je gerust nog een keertje om en geniet je extra lang. Zo lekker zacht en comfortabel voelt het hoeslaken van Victoria.
BEKIJK DE FOLDER

HIER KOMT JE NIET MEER ONDERUIT

Spaar nu voor een all-year dekbed

Lig je eenmaal ontspannen onder het all-year Swizz dekbed dan wil je er niet meer onderuit. Het dekbed zorgt gedurende de nacht voor optimale ventilatie en is warm in de winter en koel in de zomer. Zo word je het hele jaar door fris en uitgerust wakker. 8 tot 10 weken sparen voor het all-year dekbed.
BEKIJK DE FOLDER

UITGERUST WAKKER WORDEN

Spaar nu voor goed ventilerende hoofdkussens
Slaap is belangrijk voor je lijf en welbevinden. Een goed kussen is daarbij een must. Een kussen waarin je hoofd, nek en schouders tot rust komen, heerlijk in wegzakken maar ook ondersteund worden. De Swizz Fibreballs technologie zorgt ervoor dat het precies het juiste comfort biedt.
BEKIJK DE FOLDER