Koken als een ‘echte chef’

Waan je een echte chef en ga voor de ultieme kookbeleving met de keramische pannen van Olivier Russo. Ook als je geen hobbykok bent zijn de pannen in alle uitvoeringen een lust voor het oog.

Uw klanten sparen gedurende 8 tot 10 weken voor keramische pannen van Olivier Russo. Deze pannen zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal, hebben een bodem van 4 mm dik en beschikken over een keramische coating. Deze coating voorkomt aanbakken en draagt bij aan gezond koken. De professionele keramische pannen van Olivier Russo zijn geschikt voor alle warmtebronnen en verkrijgbaar in verschillende maten en zorgen voor de ultieme kookbeleving als ‘echte chef’.

HOE WERKT DE SPAARACTIE?

Bij iedere € 10 besteding ontvangt uw klant een Olivier Russo spaarzegel. Tegen inlevering van een volle spaarkaart, verkrijgbaar bij de kassa en in de display, ontvangt uw klant tot maar liefst 73% korting op een professionele keramische pan en deksel van Olivier Russo.

olivier-russo-logo

KRACHTIG RECLAMEMATERIAAL VERGROOT SUCCES SPAARACTIES

Om een zo’n hoog mogelijk rendement uit spaaracties te halen wordt in overleg een passend POS-pakket samengesteld. Gebruik van goed zichtbare en heldere ondersteuning stimuleert deelname aan spaaracties en vergroot het succes: meer deelnemers, meer omzet en meer tevreden klanten.

Een goede display informeert en inspireert, daarom besteedt Sunshine Loyalty veel aandacht aan displaypresentaties. Wij bieden multifunctionele displays die geschikt zijn voor uw winkel.

SUNSHINE LOYALTY LEVERT KOSTELOOS:

  • Displays
  • Spaarkaarten (gepersonaliseerd)
  • Spaarzegels (genummerd)
  • Posters (diverse formaten)
  • Spandoeken (diverse afmetingen)
  • Roll-up/pop-up banners
  • Handleiding (digitaal)
  • Personeelsposter (A3)

VOORDELEN VAN SUNSHINE LOYALTY SPAARACTIES

Klantenbinding
Klanten waarderen het dat u zo’n aantrekkelijke spaaractie aanbiedt, die u overigens razendsnel en zorgeloos tot stand brengt.
Voor 38% van de consumenten is een spaaractie een reden om naar de supermarkt te gaan. (Bron: Reden 3 in top 10, Distrifood 17 nov. 2018)

Ervaring
Wij zetten onze jarenlange lokale en regionale marktkennis graag in om voor u een succesvolle spaaractie te creëren.

Meer omzet en gegarandeerde marge
Een goed uitgevoerde spaaractie levert extra omzet op en door ons gegarandeerde marge.

Flexibel en kosteloos
Sunshine Loyalty levert zelf uit eigen voorraad waardoor wij binnen twee weken een spaaractie op de winkelvloer kunnen verzorgen. Nabestellingen worden kosteloos geleverd binnen 24 tot 48 uur.

Risicoloos en service
Sunshine Loyalty verleent 100% recht van retour op alle onverkochte producten en voorziet in een compleet, gratis POS-pakket. Na de actieperiode halen wij alles bij u op, zo blijft er niets onnodig achter in uw magazijn en heeft u geen omkijken naar de afhandeling.

Meer informatie
Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de actie, neemt u dan contact met ons op.