Uw partner in klantbinding

Ruime kennis en ervaring
Sinds 2006 zijn onze spaaracties en retailpromoties vaste klant in supermarkten en tankstations. Wij weten wat er in de sector speelt en volgen veranderingen in consumentengedrag, demografie, distributiekanalen, concurrentie en e-commerce op de voet. Zo kunnen wij het verschil blijven maken in het behouden en uitbreiden van uw klantrelaties.

Vaste klanten, blije klanten
Onze acties zijn altijd inspirerend, relevant en betaalbaar voor consumenten, lokaal en internationaal. Van product- en conceptontwikkeling tot ondersteuning op de winkelvloer: Sunshine Loyalty regelt het. We ontzorgen, bieden voldoende reikwijdte en garanderen uitstekende ondersteuning.

Meer omzet, hogere marges
Wij zetten onze lokale, regionale en internationale marktkennis en ervaring graag in om voor u succesvolle spaaracties te creëren. Ons team is zeer nauw betrokken en gedreven om uw groeidoelstellingen – klantenbinding, meer klanten en meer omzet – te realiseren.

Kennis en ervaring

Met 13 jaar ervaring weten we wat er speelt.
Iedere spaaractie wordt bedacht en ontwikkeld door ons eigen marketingteam. Alle acties worden o.a. op de winkelvloer getest voordat ze worden uitgerold. Ook voor specifieke wensen zijn wij de aangewezen partner. Wij doen er alles aan uw klanten te blijven inspireren en vernieuwende spaarprogramma’s te lanceren.

Flexibel en betrouwbaar

Welke wens u ook heeft, we streven naar een unieke oplossing met maximaal effect. Van ontwerp tot nazorg – alles houden wij in eigen beheer. En door nauwe samenwerking met onze leveranciers garanderen wij uitstekende kwaliteit.

Meer omzet en marge

Zoveel klanten, zoveel mensen. Iedereen houdt van mooie, hoogstaande producten. Brengt u die binnen bereik met een onderscheidende actie, dan levert dit meer omzet en een door ons gegarandeerde marge.

Snel en kosteloos

Breng uw actie razendsnel en zorgeloos tot stand: fijn voor u én uw klanten. Wij leveren uit eigen voorraad, zo heeft u binnen 2 weken een spaaractie op uw winkelvloer. Nabestellingen leveren we kosteloos binnen 24 tot 48 uur.
null

Risicoloos en service

U ontvangt een compleet, gratis POS-pakket en 100% recht van retour op onverkochte producten. Na afloop halen wij producten en materialen bij u op. Naar de afhandeling heeft u geen omkijken.

Krachtig reclamemateriaal

Maximaal effect bereikt u met een passend POS-pakket. Goed zichtbare ondersteuning stimuleert deelname vergroot uw succes: meer deelnemers, meer omzet en meer blije klanten. Daarom besteedt Sunshine Loyalty hier veel aandacht aan.

Onze merken

Onze succesvolle merken en producten zoals Swizz, Daniel Courtier, TopCar, Victoria en Couvert Royale zijn een begrip en genieten een grote bekendheid bij klanten, zowel lokaal, regionaal als internationaal.