Uw partner in klantbinding

Over ons
Sunshine Loyalty heeft de ambitie om de markt te veranderen. Bij Sunshine Loyalty draait alles om het bouwen van duurzame relaties. Wij ontplooien activiteiten die houvast, vertrouwen en betekenis creëren in het leven van consumenten, klanten, partners & ons team.

Lokale kennis, internationale slagkracht
Sinds 2006 zijn onze spaaracties en retailpromoties vaste klant in supermarkten, tankstations, drogisterijen en slagerijen. Sunshine Loyalty creëert spaarconcepten voor klanten in Nederland, België en Duitsland. Wij weten wat er in de sector speelt en volgen veranderingen in consumentengedrag, demografie, distributiekanalen, concurrentie en e-commerce op de voet. Zo kunnen wij het verschil blijven maken in het behouden en uitbreiden van uw klantrelaties.

Betekenisvolle acties
Klantloyaliteit draait om authenticiteit. Loyaliteitsacties van Sunshine Loyalty hebben altijd een verhaal. Spaaracties met gerecyclede producten of leerzame acties waar jong en oud wat van opsteekt. Onze acties zijn inspirerend, relevant en betaalbaar voor consumenten. Dat levert pure en oprechte verhalen op; verhalen die bijdragen aan een sterke reputatie voor onze klanten. Van product- en conceptontwikkeling tot ondersteuning en activatie op de winkelvloer: Sunshine Loyalty regelt het.

Duurzame relaties
Wij streven naar vernieuwing, vanuit de behoefte om juist duurzame klantrelaties op te bouwen. Wij zetten onze lokale, regionale en internationale marktkennis en ervaring graag in om voor u succesvolle spaaracties te creëren. Ons team is zeer nauw betrokken en gedreven om uw groeidoelstellingen – klantenbinding, meer klanten en meer omzet – te realiseren. Een duurzame klantrelatie hoeft niet complex te zijn.

Kennis en ervaring

Iedere spaaractie wordt bedacht en ontwikkeld door ons eigen marketingteam. Alle acties worden o.a. op de winkelvloer getest voordat ze worden uitgerold. Ook voor specifieke wensen zijn wij de aangewezen partner. Wij doen er alles aan uw klanten te blijven inspireren en vernieuwende spaarprogramma’s te lanceren.

Duurzame klantenbinding

Wij ontplooien activiteiten die houvast, vertrouwen en betekenis creëren in het leven van consumenten, klanten, partners & ons team. Dat levert pure en oprechte verhalen op; verhalen die bijdragen aan een sterke reputatie voor onze klanten.

Volledige ondersteuning

Welke wens u ook heeft, we streven naar een unieke oplossing met maximaal effect. Van ontwerp tot nazorg – alles houden wij in eigen beheer. Maximaal effect bereikt u met ons passend POS-pakket. Wij bieden recht van retour op onverkochte producten. Na afloop halen wij producten en materialen bij u op. Naar de afhandeling heeft u geen omkijken. Bij Sunshine Loyalty maken we dat lekker eenvoudig. Doe het simpel of doe het helemaal niet.

Snel en kosteloos

Breng uw actie razendsnel en zorgeloos tot stand: fijn voor u én uw klanten. Wij leveren uit voorraad, zo heeft u binnen 2 weken een spaaractie op uw winkelvloer. Nabestellingen leveren we kosteloos binnen 24 tot 48 uur.